Tackar som ödmjukast!

Trots att jag inte är det minsta tveksam över att varken morfar eller Börje läser min blogg vill jag ändå uttrycka min tacksamhet över champagneflaskan dom gav mig till min artonårsdag! (Lite i efterskott, men ändå.) Kände nämligen att även dom förtjänar att nämnas här. Gulligaste morfar och morbror ♥

Myndig sen två dar tillbaka!

Känns bra att nu för tiden ärligt kunna säga att jag är 18! (Har nämligen påstått att jag är det ända sen nyår.)

Firade födelsedagen med mamma, pappa, Anette och båda mina underbara Jesprar. Gjorde ingen stor grej av det, och eftersom jag inte vill äta nått sött åt vi bara lite (=asmycket) smörgåstårta. Fick så klart en massa fina paket också som nästan kändes oförskämt o ta emot! Går just nu omkring i mina nya klackar som jag nån gång hoppas kunna gå normalt i, och så fort batteriet till min kamera laddat klart ska jag testa nya objektivet också innan jag åker tillbaks in till Jesper. ♥

Framåt kvällen blev jag även uppvaktad av dom sötaste vännerna i världen som kom förbi med både presenter och en hembakt kladdkaka med ljus i
. (Ungefär länge lyckades jag hålla mig borta från sötsakerna!) Kunde då lägga både en flaska Baileys (dom känner mig alldeles för bra ♥), två jättefina ögonskuggor och en välbehövd sminkborste till pakethögen! Sen innan fanns där (utöver skorna och objektivet) också en tavla och en klocka samt en del pengar och en massa fina blommor.

Hade en jättefin dag som jag aldrig kommer glömma, och som grädde på moset fick vi dessutom nytt kök under dagen. Fortsatte fira hela gårdagen genom att sjukanmäla mig från skolan och tillbringa dagen med Jesper. Efter att ha legat o dragit oss ett bra tag började vi dagen med ännu lite (=asmycket) smörgåstårta innan vi begav oss till Skövde för o spela tennis. Hann också gå en sväng på berget innan vi gick ner på stan och avslutade dagen med middag på Orient Palace. Kan inte påstå att jag hade särskilt dåligt samvete över o ha missat kemin.

Smygstart av födelsedagsfirandet

Har under dagen haft besök av mina kära kusiner Marie o Sara och
deras underbara ungar Mathilda, Linnéa o Vera som allihop åkte ända från Linköping/Norrköping för o fira min födelsedag (som är på onsdag). På
bilden till höger sitter jag o myser med Linnéa (visst är hon bedårande!?)
som stolt bar min älskade Leksandhalsduk.

(Mathilda stylar Bill Kaulitz på nått klä-på-spel på internet.)
Linnéa (6 år): Vad fin hon blir!
Mathilda (8 år): Ja visst blir hon!
Trodde jag skulle dö av garv inombords, stackars Bill ♥

Kvällen har jag däremot tillbringat med Becka, Ben, Ajja o Maria på bion
i Skövde
. På mitt önskemål såg vi Hunger Games, och den var fan minst
lika bra som alla säger! Överväger till och med om den kan ha varit
den bästa filmen jag sett i hela mitt liv. (Bortsett från Lejonkungen då.)
Oavsett så var den fanimig helt genial och jag ser fram emot nästa del!

För övrigt har jag skurit mig i fingret och tycker lite småsynd om mig själv.

Rola erkänner det vi alla har tänkt

(Rola har hittat nån hon är intresserad av o undrar vad hon ska göra.)
Jag: Alltså du måste ju visa att du är intresserad, fast utan o va jobbig.
Rola: ...jag är inte så bra på det.

Mamma fick en superidé

(Jesper har skrivit ett gulligt litet rim till mig och jag funderar på vad jag ska svara.)
Jag: Mamma, vet du nånting som rimmar på "Jesper"?
Mamma: Jaadu.. Vesper?
Jag: Och vad är det för nått?
Mamma: Nattgudstjänster för munkar.
Båda: *kollar på varann* AHAHAHHAHAHAHA

Nationella läsförståelsen i tyska

Årets första nationella prov avklarat! Känns extra skönt (=helt jävla otroligt) med tanke på att det var tyska. Tror faktiskt det gick helt okej, lite svårt o gissa på nått direkt betyg men kan ju låna ett från Harry Potter - "Över Förväntan". (Gud vad nördig jag är.)

Tur att jag gjorde ett så bra första intryck i alla fall!

(Anländer till Martinas fest med en blöt, kletig miniräknare som jag varit för lat för att plocka ur väskan och sedan självklart lyckats spilla dricka över.)
Jag: Är vi först eller?
Martina: Aa typ..
Jag: Bra, för jag skulle behöva låna en hårtork för o torka min miniräknare! *på väg in genom dörren*
Martina: Hahahaha aa okej, vänta lite då.. *går o hämtar en hårtork*
Jag: *pratar högt o tydligt så hon ska höra ändå* Tänkte att det kanske inte vore så bra o förstöra första intrycket genom o springa in o ba "HEEEEJ KAN JAG FÅ LÅNA EN HÅRTORK SÅ JAG KAN TORKA MIN MINIRÄKNARE SOM JAG TOG MED MIG TILL FESTEN???" *upptäcker att det tydligen står nåra tjejer i hallen* hehe oops..
Tjejerna i hallen: :OO HAHAHAHAHHA


en uppdatering!??!?!

Märker att jag börjat uppdatera mer o mer sällan, så ska försöka få ordning på det. Den här gången har jag dock en ursäkt (!!) eftersom jag varit upptagen i stort sett varje minut sen lovet började. (Har ju inte ens hunnit informera om att jag har lov - då är det illa.)

Ska snart dra till Tibro för pappersinsamling, men hade tänkt skriva lite på min engelska först. (Oj vad bra det gick......) Tragiskt nog är det samma inlämning som jag gnällde över för typ en månad sen, som jag fortfarande inte är klar med. Skulle varit inlämnad i helgen så om någon undrar är jag på skidsemester eller nått annat vettigt :D :D :D Anledningen till detta är att jag tyckte grillkväll lät liiiiite intressantare än uppsats. Det var det också. Jesper fick dessutom träffa mina vänner för första gången (och tvärtom förstås) och jag tyckte vi hade trevligt!

Har dessutom hunnit skriva högskoleprovet (skitsvårt!! men gick okej), ta körlektion, gå på stan i Göteborg
med Becka, träffa en tankeläsare, klippa mig, käka Ben & Jerrys med Jesper och va med Jesper lite till.

Mina bästaste bästa bästisar ♥