Madde o Caroline på nya äventyr

Eftersom vi fick sluta ett par timmar tidigare idag (och slapp tyskan!!) passade jag o Madde på o ge oss ut på ännu en runda på inlinesen. Den här gången tog vi oss ända till Tibro, och när vi väl var framme var vi rätt törstiga så då letade vi rätt på Rolas hus för o tigga till oss lite vatten. Tyvärr visade det sig att hon inte var hemma, men efter att Madde kört lite med hennes lillasyster lyckades vi få vårt vatten ändå (y)

Nästa stopp blev på Pinkys eftersom Madde ville "gå in o säga hej". Kan inte direkt påstå att det störde mig heller då killen som jobbade bjöd oss på pizza!

På grund av att bussarna inte tillåter inlines fick vi plocka av oss dom o åka barfota hem
, vilket nästan var ett litet äventyr i sig. Tack o lov så kom mamma o hämtade mig så jag åtminstone slapp gå barfota från bussen. (Min gata är nämligen inte asfalterad så hade inte varit så smidigt o åka inlines hem heller.) Visste inte riktigt hur vi skulle tolka det när busschauffören sa att han "sett oss förut" när vi åkt på 49an. Förmodligen som nått i stil med "jävla skitungar"... Kan inte säga annat än att det varit en jävligt bra dag!