Parfymflaskor, tandläkare och sommarjobb

Hann inte skriva nånting igår eftersom jag var hos tandläkarn till drygt halv fem (stackars mig) och sedan gick ännu en sväng på stan med mamma. Den här gången blev jag ägare till tre nya tröjor, ansiktstvätt och skrubbkräm :) Nu får det dock räcka för ett tag, för det sved rätt rejält i plånboken trots att jag fick lite ekonomiskt stöd av min söta lilla mamma ♥

Fick sluta tidigare även idag (för tredje dagen i rad) och eftersom jag tack o lov inte hade nått mer tandläkarbesök kunde jag för ovanlighetens skull faktiskt utnyttja det. Tack vare detta är jag redan klar med alla skolgrejer och klockan är inte ens halv fem! Ska upp o äta om en stund o sen firar jag min lediga tid med en simtur med Becka o Maria.

Utöver detta har jag dessutom (äntligen) tagit tag i mitt sommarjobbssökande. Har i alla fall sökt på fyra olika ställen inom vården i Karlsborg, så nu är det väl bara o vänta o se om det leder till nånting.

På bilden är mina och Julias flaskor som vi planerat att använda till våra parfymer och under dagen har dekorerat med dekaler. Tycker faktiskt dom blev ganska söta! Vår första parfym hade oturen att bli kallad myggmedel när Simon provluktade den, och därför fick den heta just "Myggmedel". "Mandarin" och "Äpple" är mina, som helt enkelt döptes efter sina dofter. Inte helt oväntat är "NELDIN!" och "Julia <3" Julias, som fick sina namn av en helt annan anledning (ego ♥). Vår sista parfym döpte vi till "Simon <3", vilken så klart är en hedring till vår fantastiske vän. Återstår bara o se om han fortfarande ser den som en hedring när han luktat på den!