Lördagens pepparkaksbak och planer för idag

Godmorgon! Tänkte bara visa vilka fantastiska pepparkakor jag o Jesper bakade i lördags  Haha! Dom blev sjuuukt många men lyckligtvis jävligt goda också så det gör inget. Mohaha.
 
 
Så fort jag surplat i mig mitt kaffe ska jag bege mig mot stan för o klippa mig. (Vill inte vill inte vill inte!!) Tycker det är så himla tråkigt o behöva klippa av en massa när det äntligen börjat bli långt. Men men... Ska åtminstone träffa Julia o Hannes en stund efteråt, så det kan jag se fram emot i alla fall! Hihi 
 
För övrigt så tappade jag min iPhone häromdan... Eller för o va petig så var det faktiskt Jesper som tappade den. Dock var det helt o hållet mitt eget fel då jag, förtänksam som jag är (inte inte inte), råkat placera den mitt i hans klädhög. Tack o lov gick den inte sönder! Anledningen till att jag nämner det är att det var lite kul...  När jag först hörde panget trodde jag nämligen att det var Jespers, och förberedde mig därför mentalt inför världens raseriutbrott. Hahaha. Det jag försöker få fram är alltså att det inte är varje dag man tappar sin iPhone o tänker: "Puh!! Det var bara min iPhone!"
Tidigare kommentarer till inlägget
LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands - http://babustylee.webblogg.se

Jag har inte bakat pepparkakor sen jag var... 8 eller 9 :o

Svar: Tack för infon! Ska kika efter jag kommer hem från stan! Om du har tid eller så så får du gärna påminna mig igen, haha!

Svar: då är det dags nu då ;-) jättemysigt ju!! hihi :-)
Carruuu

sv: Tusen tack♥

åå mums!

Svar: haha eller hur :')
Carruuu

sv: om du verkligen hade läst inlägget så märker du att det står att jag visst firar jul men jag firar den 25 och inte den 24 :)

Svar: med tanke på att du mycket väl vet att jag läser din blogg varenda dag tycker jag nog det där var lite oförtjänt... men aa jag missade det :p
Carruuu

Aldrig gillat hembakade pepparkakor..

Svar: haha näe jag tyckte också bättre om köpta förut men har ändrat mig ;-)
Carruuu

Bea -

Jättefina pepparkakor.

Svar: hihi tack mamma :-)
Carruuu

sv: hihih jaa :D

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ - http://patriciac.blogg.se

Men så söta:) Tur att de blev goda!

Svar: haha tack så mycket! :')
Carruuu

åh så mysigt med pepparkaksbak!! :d
sv: ja jag simmar i en simklubb, men tränar inte lika seriöst längre, gör det bara när jag känner för att träna :) tränar du något?

Svar: visst är det :D okej kul! simmade också förut, hihi :-) nu tränar jag bara grejer jag kan göra på egen hand, typ går o springer :$ haha
Carruuu

Sofie den otrolige -

Åå, jag älskar kräftpepparkakan! :D

Svar: hahaha visst är den charmig :D
Carruuu

Kimmey ~ Kung varje dag - http://bimbolie.blogg.se

Roliga pepparkakor :)

Svar: haha jaaa det tycker jag också :D underbara formar :')
CarruuuHär kan du skriva din kommentar!
Namn:
Kom ihåg mig?

Blogg:


Mailadress: (bara jag som ser)


Kommentar: