Mitt första och enda länkbyte!

Vill normalt sett inte göra nåra länkbyten eftersom jag tycker inläggen blir så fruktansvärt tråkiga... Dessutom känns det oftast jävligt tillgjort. (Med detta vill jag säga: fråga inte.) Idag tänker jag dock göra ett undantag! Främst beror det på att jag läste fel i en kommentar och trodde det gällde ett Bloglovinbyte (haha), men efter o ha kollat igenom hennes blogg tänker jag faktiskt unna henne ett inlägg trots allt.
 
Mana Sohrabi heter tjejen i fråga o driver en mysig liten blogg om sin vardag, som bland annat innefattar mat, träning och skola. För övrigt är hon himla fin och jag tycker dessutom det hon skrev om mig var väldigt gulligt. (Klicka här för o läsa.) Ge henne en chans ni med!
 
Tidigare kommentarer till inlägget
LITZIUMWORLD ^V^ - http://litziumworld.blogg.se

sv: tack! :)

sv: riktigt kul :)

Åååh tack vad söt du är! :))) blir väldigt glad

Svar: hihi kul o höra :-)
Carruuu

Ska absolut ta och kolla hennes blogg!

Btw, SJUKT häftig och cool header du har! Man fick verkligen ett bra & coolt första intryck!

Svar: aaw tack, vad glad jag blir!! jättekul o höra :-)
Carruuu

Isabella Werecki Lycknert - http://isabellafelicia.blo.gg/

Svar: Ja, det är det också.. :/

LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands - http://babustylee.webblogg.se

Ibland blir man överraskad! Jag själv gör länkbyten, dock inte så ofta och bara med de som har minst 300 unika om dagen. Dock är det inget krav, men jag vill ju också tjäna på det. Men jag gör länkbyten mest för att jag vet själv hur det är att ha svårt att få läsare, många bara kikar in ibland liksom. Genom länkbyten mest så fick jag mest läsare till min blogg och idag har jag runt 400 unika läsare. Så länkbyte är faktiskt bra om man vill ha mer läsare. :)

Men förstår dig också. Blir jobbigt när alla frågar och det är tråkigt när alla inlägg är bara länkbyten... :/


Svar: Haha, ja det gjorde jag! De hade inte berättat för någon att de skulle gifta sig, men pappas bästa vän kom på det i kyrkan, haha. Min brorsdotter döptes när min bror och hans fru gifte sig också. Snacka om att ta efter i tradition ;)

Svar: jasså!? kul o höra att det gett så bra resultat :-) trodde jag inte!
CarruuuHär kan du skriva din kommentar!
Namn:
Kom ihåg mig?

Blogg:


Mailadress: (bara jag som ser)


Kommentar: