Svaren på era frågor, del 3 av 3

 
 
Hur träffades du och Jesper?
Haha... Öh, vi träffades faktiskt på nätet. Egentligen var jag inte alls intresserad av o träffa nån just då, men började prata lite med honom ändå bara för jag tyckte han var snygg  Heheh. Efter nåra dar, när jag för övrigt höll på o städa (efter o dessutom ha varit ute o sprungit o inte duschat emellan...), frågade han plötsligt om jag hade lust o ses. Jag tror jag svarade nått i stil med "visst", men fattade inte att han menade direkt förrän han undrade om jag ville komma till honom eller om han skulle komma till mig. Ni kanske kan föreställa er paniken jag fick? Med tanke på hur fräsch jag kände mig menar jag. Haha! Hur som helst sa jag att han fick åka till mig och fick då en liten stund på mig o byta om, ta en raggardusch, panikplatta mitt flötiga hår o kleta på lite foundation. Hur jag lyckades charma honom är fortfarande ett mysterium...
 
 
Vad är din favoritmat?
Oj... Det är nog fan pommes. Men då menar jag inte sunkiga, halvdegiga Donken-pommes utan riktiga, breda, lyxpommes från nått steakhouse typ. Omnomnom.
 
 
Har du husdjur?
Japp! Fast inte i mitt hus. Haha  Jesper heter han (yep, han också...), och är en mörkgrå, långhårig kisse som bor kvar hos mina föräldrar. Han kommer dock alltid va min katt, oavsett var jag bor nånstans. Så det så.
 
 
Hur många gånger har du varit riktigt kär?
Hmm... Alltså kär jag väl varit ett par gånger till, men riktigt naivt, villkorslöst förälskad har jag egentligen bara varit två gånger i hela mitt liv. (Och då är jag ju ändå nåra år äldre än dom flesta av er.) Givetvis är det Jesper som är skyldig den senaste gången, och för honom föll jag verkligen handlöst. Haha. Är fortfarande barnsligt kär i honom efter närmare två år, och det är nog inte särskilt många förunnat. Hihi I övrigt är den enda killen jag varit riktigt kär i den allra första jag nånsin var tillsammans med. Trots att han inte ville behålla mitt hjärta särskilt länge tog det evigheter för mig o skrapa ihop vad som fanns kvar av det.
 
 
Vilket redigeringsprogram använder du?
Photoshop CS6 sen ungefär ett halvår tillbaka. Innan dess tror jag det var CS4 jag använde.
 
 
Hur lärde du dig programmet du redigerar i?
Jadu... Om jag minns rätt så började det med att jag hittade ett exemplar av Photoshop Elements 2.0 i en skrivbordslåda för ungefär 7 år sen. Installerade det egentligen av ren nyfikenhet men blev sedan mer och mer intresserad ju mera jag lärde mig. Mestadels har jag provat mig fram, men när jag velat göra något särskilt har jag kollat efter tutorials på Youtube. Trots att det kommit en hel uppsjö med nyare versioner av Photoshop är grunderna alltid desamma, så ett tips från mig är o börja med en äldre, enklare utgåva o därefter uppgradera sig när man känner sig säker på verktygen.
 
 
Hur får du inspiration? Nästan alla grejer jag gör ser likadana ut...
Haha! Det gör faktiskt mina också! Du har nog helt enkelt inte tänkt på det bara  Och så tror jag det är i allmänhet - att det bara är man själv som ser sånt, menar jag. Oftast dröjer det ju ett tag mellan inläggen och det är nog väldigt som granskar dom så noga att dom lägger märke till sånt. Men hur som helst: för besvara din fråga så följer jag 58 bloggar på Bloglovin (!) och får på så vis ganska mycket idéer genom o kolla på andras inlägg. Om jag medvetet letar efter inspiration brukar jag gå in på Johannas blogg, dels för att hon är himla inspirerande men framför allt för att hon har massvis av färgglada inlägg med varierade bakgrunder o rubriker. Lite kan man ju faktiskt härma, så länge det inte blir uppenbart. Hihi.
Tidigare kommentarer till inlägget
LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands - http://babustylee.webblogg.se

Tack för svaren!

Svar: hihi bara kul :-)
Carruuu

Haha, berättelsen om hur ni träffades är asgullig ju! :D

Sv. Jaaa, vem vill INTE ha Bertie Bott's? :D (Förutom Dumbledore då... stackars Dumbles. :()

Svar: haha tack :D glad jag blir!
Carruuu

Söt historia om hur ni träffades. (:

Svar: hihi! kul o höra :-)
Carruuu

Många som träffas via internet idag :)

Svar: jo det har du väl rätt i... men tycker ändå det är lite pinsamt :$ haha!
Carruuu

sv: hahah :P

Kul att läsa ! :) jag vill också bli sådär kär :)

Svar: det kommer!! :-)
Carruuu

Haha känner igen paniken när folk frågar om man ska träffas och det känns som om man inte duschat på 24953 år!

Svar: hahaha eller hur :')
Carruuu

Sofie den otrolige -

Så roligt att läsa din blogg nu. (Ja, de var roligt förut med men är roligt med mkt uppdateringar) :D

Svar: haha åh :D glad jag blir!! idag har jag ju dock varit värdelös med o lägga upp... :$
CarruuuHär kan du skriva din kommentar!
Namn:
Kom ihåg mig?

Blogg:


Mailadress: (bara jag som ser)


Kommentar: