Dags o lura ut Jesper på äggjakt...


Känner mig skapligt nöjd med årets påskägg till Jesper!


Senaste tillskottet bland mina ögonstenar :$


Långpromenad på våffeldagen

Kom precis tillbaka efter en promenad som blev lite längre än planerat på grund av bristande avståndsbedömning o landade på över tre o en halv timme. Angående detta skulle jag vilja framföra ett JÄTTETACK till Skövde kommun som är snälla o plogar dom plogade vandringslederna. Eller?? Det kändes åtminstone bra att jag, av spåren (eller snarare avsaknaden av spår) o döma, är den enda i hela Skövde som varit hurtig nog (=dum nog) o ta mig runt hela milen på Billingen.
 
Våffeldagen i ära ska jag alldeles strax sätta igång o göra våfflor till min arbetande man. Måste dock erkänna att det är minst lika mycket av egoistiska själ som av gullighet (även om jag faktiskt känner mig ganska gullig... :$) eftersom våfflor på våffeldagen av nostalgiska själ är lika viktigt för mig som typ julklappar på julafton (okej inte riktigt då kanske). Min kära farmor fyllde nämligen år på våffeldagen o bjöd därför på våfflor den 25:e mars varje år så länge hon levde. Tillägnar henne nåra extra tankar idag
 
http://open.spotify.com/track/1mKXFLRA179hdOWQBwUk9e
 

Viii ska hacka era guuurkor

Har nu erhållit o förtärt årets första påskägg! (Tack Becka o Ben ♥) Får inte glömma o springa ner till Sigges (=gå långsamt ner till Sigges) o köpa ett till Jesper nån dag. Frågan är bara var jag kan gömma det utan o riskera att han ska råka hitta det...... Städskåpet?
 
Måste för övrigt se upp så ingen misstar mig för leksing nu då jag varit på oroväckande många matcher på sistone. Som om Örebro den 16:e, Leksand den 21:e (på en torsdag dessutom..!!) o Västerås den 23:e inte vore illa nog ska vi dessutom tillbaka till Leksand redan på lördag.,... För o va ärlig tycker jag dock att det börjar bli ganska kul, fast (som jag sa till Maria förut) det kommer såklart Jesper aldrig få veta :$
 
"Viii ska hacka era guuurkor,
viii ska krossa Västerååås!
Vi ska gå på Powermeet,
sjunga 'Västerås är skit'
Sen så repar vi en cheva o går heeem!"

Det vedertagna ordet "bliga"

Måste medge att jag är lite småsleten efter gårdagens äventyr (=nio timmars biltur till o från leksand för o kolla på hockey, hemkomst cirka 02.15....), men vafan gör det när man har påsklov o MVG I MATTE E!!
 
Bilden till höger är tillägnad Julia som gör livet på natur genomlidligt
 
(Jag sitter o läser o börjar garva åt ett konstigt ord.)
Jag: Haha vem fan säger så?
Julia: ...säger hon som använder ord som "bliga"...
Jag: Bliga är faktiskt ett vedertaget ord.
Julia: Vedertaget!? *blänger ilsket som bara Julia kan*
Båda: ................ AHAHAHAHHAHA

Sista lektionen med niorna

Grattis till bästa lilla Hjalmarskrutt som fyller ett heeelt år idag
 
Dagens höjdpunkt var för ovanlighetens skull projektarbetet, då jag o Julia hade vår sista lektion med niorna. Dels för att det känns skönt att det snart är över (missförstå mig inte, kommer sakna dom ) men mest för att det var så mysigt. Till o börja med så hade jag o Julia köpt varsitt påskägg till dom som tack för att dom ställde upp (samt skrivit "Tack för allt o lycka till" inuti), vilka dom blev så sjukt glada för att jag nästan blev lite rörd :$ (Citerar Ida: "Det här är fan det bästa påskägget jag nånsin fått!") Ännu mer rörd blev jag när dom berättade att dom hade bakat till oss! (Om jag inte nämnt det förut så har jag tagit med grejer jag bakat så ofta jag kunnat.) Både negerbollar o kladdkaka dessutom. Så söta
 
Sen jag kom hem har jag förutom o skriva CV med tillhörande personliga brev också hunnit söka jobb på 10 olika ställen, bl.a. på sjukhuset o på tre olika folktandvårdcentraler. Känns bra att jag äntligen lyckats få tummen ur röven. Nu återstår det bara o se om jag lyckas lura nån av dom. Hihihi. Nä men. Det blir nog bra.

"You just keep on trying till you run out of cake"

Anyway, this cake is great
It's so delicious and moist
Look at me still talking,
when there's science to do
 
http://open.spotify.com/track/73uc55BT8QAGhAi7leaYqJ

Pacmankakor enligt min älskades önskemål


11:e mars 2013

Förutom att det är min bästa väns födelsedag idag (massa grattis bästaste Julia ♥) så är det även exakt ett år
sen jag träffade Jesper. Kan inte fatta att det redan gått ett år...! Tack för att du gjort det till det bästa i mitt liv ♥
 
 
It ain't every day you get the chance to say 'this is how it starts'
http://open.spotify.com/track/7pqqLAqgxApCjSS5XEyxp9

Långhelg i Göteborg / Hemma med maginfluensa

Ligger för tillfället på ett hotellrum i Göteborg o käkar godis till frukost. Är skapligt nöjd med min tillvaro med andra ord... Tyvärr är dock Jesper på konferens ända till klockan 17 så vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med hela dan. Hade jag inte redan hunnit beta av alla butiker (o göra mig av med alla mina pengar...) under gårdan hade jag kunnat gå på stan, hade jag inte varit så inihelvete lat hade jag kunnat gå en sväng o hade jag inte varit så totalt jävla usel på kemi hade jag kunnat skriva labbrapport. Dags o göra nått vettigt? Aa. Fast tar nog en dusch o går o lägger mig igen istället.
 
På tal om gårdan så måste jag berätta att jag definitivt uträttade årets godaste gärning :$ Det hela började med att jag satt nere i Brunnsparken o göttade mig i solskenet o plötsligt kom på att jag hade en chokladbit liggandes i väskan. Som den tjockis jag är letade jag genast rätt på den, men innan jag hann börja äta gick det förbi en utländsk, urfattig, (med största sannolikhet) hemlös o förmodligen alldeles utsvulten kvinna som tittade på den med en så drömmande blick att mitt hjärta höll på o smälta. Tro det eller ej, men då skänkte godisgrisen Caroline faktiskt bort sin chokladbit.
 
Har inte tid o nämna alla fantastiska fynd jag gjorde på stan, men förutom presenter till både Julia o Hjalmar (vita Converse i storlek 21 ♥ ihihihi) gjorde jag framför allt ett speciellt inköp som jag är lite extra superstolt över. Wait for it...... Wait for it........ Ett rosa headset med cupcakes som örsnäckor ♥♥♥ (!!) Så jävla ballt. Ballt. Ballt. Ballt. Okej nu hakade jag upp mig, ska strax gå o lägga mig igen.
 
Avslutade i alla fall dagen genom o bjuda min finaste bästa Jesper på min favoritmilkshake på Sweet Coffee Bar efter o själv ha blivit bjuden på köttbullar på Köttbullekällarn ♥ Ihihi. Har jävligt svårt o föreställa mig en bättre kväll.
 
Så fort konferensen är slut har vi tänkt fortsätta våran turné till Kungsbacka för o störa min kära storasyster ett par dar. Tänkte även passa på o fira lilla Hjalmarplutt som fyller år den 20:e. Längtar såååå efter mina små gullegrisar! :D
 
Till sist känner jag bara att jag vill förtydliga den till synes kanske aningen vilseledande titeln jag valt till mitt inlägg (fin mening jag vet): första halvan är uppenbarligen en beskrivning av vad inlägget (romanen menar jag....) faktiskt handlar om, och andra halvan är det extremt originella (=inte så jätteoriginella) alibit jag angivit till superdetektiven Marie Kron (min ilskna klassföreståndare). Så, om jag inom en snar framtid skulle vara spårlöst försvunnen är jag förmodligen marinerad o nerpackad i hennes frysbox. Bara så ni vet var ni ska leta liksom.

Effektiva Caroline har överträffat sig själv ännu en gång

Har varit så löjligt duktig idag att det
nästan känns pinsamt o berätta om :$
...eller så gör det inte det....
 
Till o börja med så gick jag inte o la mig förrän 02.15 inatt eftersom jag ända tills dess var upptagen med o räkna matte inför dagens nationella prov. Som om det sedan inte vore beundransvärt nog o bara ta sig igenom dessa fyra timmar (som för övrigt känns som typ 18) levande gav jag mig därefter ut på årets första löprunda. Hann knappt komma innanför dörren igen innan det var dags o återvända till Tibro för pappersinsamling med klassen, o sist men inte minst har jag nu slutligen avrundat kvällen med att baka kärleksmums inför morgondagens matte med niorna (vilket är mitt o Julias projektarbete ifall jag inte nämnt det förut). Hade egentligen tänkt måla naglarna också men vid närmare eftertanke går jag nog o lägger mig istället. Aa.