Långhelg i Göteborg / Hemma med maginfluensa

Ligger för tillfället på ett hotellrum i Göteborg o käkar godis till frukost. Är skapligt nöjd med min tillvaro med andra ord... Tyvärr är dock Jesper på konferens ända till klockan 17 så vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med hela dan. Hade jag inte redan hunnit beta av alla butiker (o göra mig av med alla mina pengar...) under gårdan hade jag kunnat gå på stan, hade jag inte varit så inihelvete lat hade jag kunnat gå en sväng o hade jag inte varit så totalt jävla usel på kemi hade jag kunnat skriva labbrapport. Dags o göra nått vettigt? Aa. Fast tar nog en dusch o går o lägger mig igen istället.
 
På tal om gårdan så måste jag berätta att jag definitivt uträttade årets godaste gärning :$ Det hela började med att jag satt nere i Brunnsparken o göttade mig i solskenet o plötsligt kom på att jag hade en chokladbit liggandes i väskan. Som den tjockis jag är letade jag genast rätt på den, men innan jag hann börja äta gick det förbi en utländsk, urfattig, (med största sannolikhet) hemlös o förmodligen alldeles utsvulten kvinna som tittade på den med en så drömmande blick att mitt hjärta höll på o smälta. Tro det eller ej, men då skänkte godisgrisen Caroline faktiskt bort sin chokladbit.
 
Har inte tid o nämna alla fantastiska fynd jag gjorde på stan, men förutom presenter till både Julia o Hjalmar (vita Converse i storlek 21 ♥ ihihihi) gjorde jag framför allt ett speciellt inköp som jag är lite extra superstolt över. Wait for it...... Wait for it........ Ett rosa headset med cupcakes som örsnäckor ♥♥♥ (!!) Så jävla ballt. Ballt. Ballt. Ballt. Okej nu hakade jag upp mig, ska strax gå o lägga mig igen.
 
Avslutade i alla fall dagen genom o bjuda min finaste bästa Jesper på min favoritmilkshake på Sweet Coffee Bar efter o själv ha blivit bjuden på köttbullar på Köttbullekällarn ♥ Ihihi. Har jävligt svårt o föreställa mig en bättre kväll.
 
Så fort konferensen är slut har vi tänkt fortsätta våran turné till Kungsbacka för o störa min kära storasyster ett par dar. Tänkte även passa på o fira lilla Hjalmarplutt som fyller år den 20:e. Längtar såååå efter mina små gullegrisar! :D
 
Till sist känner jag bara att jag vill förtydliga den till synes kanske aningen vilseledande titeln jag valt till mitt inlägg (fin mening jag vet): första halvan är uppenbarligen en beskrivning av vad inlägget (romanen menar jag....) faktiskt handlar om, och andra halvan är det extremt originella (=inte så jätteoriginella) alibit jag angivit till superdetektiven Marie Kron (min ilskna klassföreståndare). Så, om jag inom en snar framtid skulle vara spårlöst försvunnen är jag förmodligen marinerad o nerpackad i hennes frysbox. Bara så ni vet var ni ska leta liksom.
Tidigare kommentarer till inlägget
Sofie, den otrolige -

Jag.älskar.dina.bloggtankar!Här kan du skriva din kommentar!
Namn:
Kom ihåg mig?

Blogg:


Mailadress: (bara jag som ser)


Kommentar: