Dom utlovade bilderna från igårkväll!

 
SER NI VAD FIN HAN ÄR!? Näe inte jag heller... Trots att vi stog jävligt nära var det förbannat svårt o fota i det ljuset. Eller rättare sagt avsaknaden av ljus. Heheh. Men i verkligheten var han såååååååå fin! Älskade Jacoby 
 
Även om vi bortser från faktumet att min kändiscrush på honom är så villkorslös att jag hade varit nöjd även om dom spelat Blinka Lilla Stjärna hela kvällen så var musiken fullständigt... fantastisk? Underbar? Magisk? Det finns liksom inga ord som kan göra rättvisa åt musik som får varenda hårstrå på hela kroppen o ställa sig upp. Som får en o skrika tills rösten försvinner och fortsätta sjunga fastän tårarna rinner som floder. Jag rös så jag nästan skadade när han avslutade Leader Of The Broken Hearts genom o upprepa "I've Never Felt So Alive" om och om igen tills hela publiken var alldeles förstummad. Det var förmodligen i precis det ögonblicket som varenda en av oss insåg att det var så vi kände allihop.
 
 
Jag tror faktiskt att jag lyckats förmedla mina känslor ganska bra nu, eller vad tycker ni? Och ändå har jag inte berättat det allra bästa än. För vet ni? Ihihiihihihihi. JACOBY TOG PÅ MIG JACOBY TOG PÅ MIG JACOBY TOG PÅ MIG  Jag menar verkligen tog också, och inte bara nuddade när han sträckte ut handen typ. Han var på väg genom publiken och stannade till och tog mig om höfterna. Höfterna!! Shit asså. Är det möjligt o va kär i två personer samtidigt? I så fall är jag det.
 
(Men annars väljer jag såklart Jesper! Han måste verkligen älska mig som inte bara köpte och betalade biljetterna, utan dessutom följde med mig ända till Stockholm bara för att jag skulle kunna dregla över en annan man. Bäst är han min älskling ♥)
Tidigare kommentarer till inlägget
Amanda [SPONTAN] - http://spontan.blogg.se

Vad roligt :)

Svar: tycker jag!! :-)
Carruuu

Rebecca&Mathias - http://twoplusone.se

Härliga bilder & du verkar ha haft en awesome kväll! Är faktiskt avis! Ha ha!! :) Ha en fortsatt fin Fredags kväll! :)

Svar: minst sagt awesome, så det borde du va! :-) hihi. detsamma till er!
Carruuu

Hej! vill du synas inför 600+ med läsare? Va då med på min veckans blogg,den avslutas på söndag!! http://arijanasuljov.blogg.se/2013/november/sena-vinnare.html#comment kram.

Sofie den otrolige -

Det här med att vara kär i två personer. Borde gå. Jag har ju Jocke och har nog även en crush på dig :D (fast inte på ett creepy sätt) :P

Svar: hahaha tar det som en komplimang ;-) (y)
Carruuu

ååå hihi glad för din skull!

Svar: gullig du är! :-)
CarruuuHär kan du skriva din kommentar!
Namn:
Kom ihåg mig?

Blogg:


Mailadress: (bara jag som ser)


Kommentar: