Tänkte bara gnälla en liten stund...

Normalt sett brukar jag älska tanter, men idag träffade jag på en ganska jävlig sådan! Jag var nämligen nere på Netto tidigare idag, och när jag precis skulle kliva på bussen hem hörde jag någon bakom mig muttra "ungdomar går före, jaja, så är det". Det låter kanske inte särskilt märkvärdigt, men jag blev så jävla irriterad 
 
För det första stog jag vid vägkanten långt innan bussen kom, så jag trängde mig definitivt inte före någon. (Som ni ser på bilden såg jag jättesnäll ut också, med gloria o hela köret. Heheh.) Jag såg heller ingen anledning att släppa förbi henne då hon knappt ens hunnit fram till kön när bussen stannade, men enligt henne var det tydligen precis det jag skulle ha gjort.
 
Det som störde mig var delvis att hon blev så jävla grinig (helt omotiverat), men framför allt faktumet att många äldre tar för givet att man inte har nåra problem bara för att man är ung. Som om min tunga påse inte skulle varit skäl nog att vilja sätta mig ner så fort som möjligt har jag ju dessutom skadat foten, och hade därför betydligt svårare att stå upp än vad hon hade. (Förresten så var det en bänk hon satt på i verkligheten, jag ville bara att hon skulle se lite extra gammal o grinig ut. Heheh.)
 
Men självklart skulle jag väntat utanför tills hon maskat sig fram till bussen och klivit in. Gamla ska ju alltid ha företräde, oavsett omständigheter. Eller? Jaja. Tack för att jag fått klaga lite ♥ Varsågoda o beundra min fantastiska animation!
 

Kolla vad jag jag fick på posten igår!

Jag upprepar: kolla vad jag fick på posten igår! Jag var nämligen med o tävlade om biobiljetter hos The Gaming Ground, och jag vann  Har aldrig vunnit nånting förut. Eller ja, jag vann biljetter till Jay-Z en gång men såg inte mailet förrns det var för sent o hämta ut dom. (Ahahaha, shit asså...) Hur som helst: tack tack tack tack! 
 
 
Har för övrigt hittat en sjukt bra låt, men har ingen aning om ifall den är känd eller inte så alla kanske redan känner till den. Heheh. Här är den i alla fall: http://open.spotify.com/track/6L9PaQC1daJ0PAg7vJdS3R ♥
 
Innan jag försöker stappla mig iväg till Coop med min stackars mosiga fot (haha fan vad fult det lät) tänkte jag bara passa på o påminna om att Veckans blogg är igång igen. Klicka här och kommentera för o vara med!

Nu är det eran tur att skriva!

 
Eftersom jag själv inte rört mig längre än till kylskåpet under hela dan har jag absolut inget att skriva om idag, och tänker därför överlåta skrivandet till er istället  Vilka är ni? Hur hittade ni hit? Varför läser ni min blogg? Finns det något särskilt ni vill läsa om? Eller något ni inte vill läsa om? Tell me anything 

Hur man gör en egen favicon!

Godmorgon! Kolla vad jag har suttit o trixat med  En favicon! Ni vet den där lilla bilden som visas bredvid hemsidans namn t.ex. i webbläsarens flikar. Tycker den blev ganska gullig. Heheh. Eftersom det både är enkelt och gör att bloggen ser betydligt proffsigare ut tänkte jag förklara lite snabbt hur man gör.
 
1. Skapa själva ikonen. Detta är förstås smidigast o göra i Photoshop. Tänk på
att bilden måste vara kvadratisk! Är man lite mer insatt rekommenderar jag
o ta bort bakgrunden och spara bilden som PNG. Det blir snyggast då!
 
2. Ladda upp bilden. Jag använder Photobucket, men det går bra att
ladda upp den direkt i arkivet också.
 
3. Sätt in nedanstående kod i samtliga kodmallar, precis ovanför </head>.
<link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="länk till bilden" />
 
4. Kopiera bildens URL och klistra in där jag skrivit "länk till bilden". Klart!

Ny omgång av Veckans blogg!


Nytt iPhoneskal och trasig garderob...

 
Gissa vem som har världens sötaste iPhoneskal?? Japp, självklart är det jag  Köpte det på eBay för bara en dollar, vilket i svenska kronor motsvarar drygt 6 kr just nu. Småskit är verkligen sjukt billigt i Asien, och dessutom är det fri frakt på nästan allt. Rekommenderas starkt!
 
Förresten så glömde jag berätta både igår och imorse att min garderob brakade ihop igårnatt! Vi hade ganska precis hunnit somna när vi plötsligt vaknade av att det lät typ som om en rivningskula dundrade in genom väggen. Haha! Som om det inte gjorde mig tillräckligt förbannad att varenda klädesplagg låg utspritt över hela hallen var det dessutom fjärde gången det hände. Fjärde!! Har tidigare nöjt mig med o bara skruva tillbaka fästet igen, men den här gången gick jag fullständigt apeshit o sprutade hela hålet fullt med nagellim innan jag sedan "låste" skiten genom o spika hela vägen runt. Ahahaha. Sitter inte stånghelvetet kvar nu ska jag fan köpa mig en byrå istället. Shit asså.

Lypsyl, oväntad pigghet, kaffe och nagellack

Har haft en ganska lustig morgon... Till o börja med så vaknade jag av att Jesper kom o frågade om han fick låna med sig ett lypsyl till jobbet  Så fort jag fått bekräftat att han menade allvar gick jag givetvis upp o letade fram ett åt honom, varpå jag förvånades av o känna mig pigg och därför har varit vaken sen dess. Det händer inte allt för ofta kan jag lova. Är lite osäker på vilken av händelserna som var mest oväntad faktiskt....
 
Tyvärr verkar det bli ännu en slappardag för min del eftersom smärtan i foten vägrar ge med sig. Tröstar mig med att jag åtminstone har typ världens godaste kaffe med choklad- och hasselnötssmak ♥ Jesper hade fått syn på det när han handlade igår och tyckt det känts så typiskt mig att han köpt med sig en påse. Och rätt hade han. Hihi.
 
För övrigt kan jag passa på o visa hur naglarna blev igår, ifall nån skulle råka minnas att jag tänkt "pyssla lite" med dom. Eftersom dom inte hunnit bli särskilt långa än orkade jag dock inte göra något märkvärdigt, men tycker faktiskt dom blev ganska fina ändå. Heheh.
 

Bästa godiset i världshistorien!

 
Jag finner inga ord som kan beskriva hur mycket jag ÄLSKAR dom här godisarna  Ni vet sånt där pulver som poppar när man äter det?? Det är sånt inuti den här chokladen! Fattar ni? Choklad med poppande pulver!!
 

Sammanfattning av min ovanligt fullspäckade helg

 
Godmorgon! (Eller goddag kanske...) Såhär ser jag ut idag  Som ni ser har jag åtminstone varit uppe o sminkat mig, men återvände därefter till sängen igen. Heheh. Tänkte dra en liten snabbgenomgång av vad jag haft för mig under helgen, eftersom jag tragiskt nog inte hunnit skriva ett enda inlägg. Buhu.
 
I lördags gick jag upp runt halv sju, gav mig iväg hemifrån strax innan åtta och tillbringade sedan nästan nio timmar nere på högskolan. Yep, högskoleprovet! Slutgiltiga resultaten kommer inte förrän 18:e november men det var i alla fall mitt bästa prov hittills. Hihi. Eftersom Jesper var i Växjö hela dagen passade jag på o ta med mig Simon o Hjalmar hem efteråt, varpå vi spenderade kvällen med varsin godispåse och en av mina absoluta favoritfilmer The Lone Ranger  Bra dag!!
 
Gårdagen inledde jag o Jesper med ett besök på nyöppnade Autopartner, som anordnat ett slags invigningsevent där vi bl.a. bjöds på gratis nygräddad pizza. Mohaha. Dock var det inte den vi åkte dit för, utan främst för o se dom nya BMW-modellerna. Eller ja, det var dom Jesper ville dit för i alla fall. Jag är bara snäll 
 
Därefter såg vi ett par avsnitt av Walking Dead, eftersom Jesper vill se den nya säsongen men har lovat (=blivit tvingad) o vänta tills jag har hunnit ikapp. Heheh. Jag hann även börja spela lite Dragon Age igen (dock på PS3 denna gången efter att det försvunnit från datorn när Jesper tvunget skulle omformatera den...) innan vi avslutade kvällen med o se Gravity på bio. Den var långt ifrån den bästa filmen jag sett, men åtminstone väldigt spännande o helt klart sevärd! Dessutom var Jesper gullig o bjöd mig. Hihi ♥
 
Eftersom jag typiskt nog lyckats göra illa foten o därför inte kan träna för tillfället blir det en riktig slappardag idag. Så fort jag druckit upp mitt te har jag tänkt pyssla lite med naglarna och sedan parkera mig framför Dragon Age ända tills Jesper kommer hem 
 
Snabbgenomgång? Okej, det blev väl kanske inte riktigt så.

Första vinnaren av Veckans blogg!

 
(Klicka på bilden för att komma till vinnarbloggen!)

Veckans blogg fortfarande igång

 
Klicka här och kommentera! Vinnaren väljs och publiceras imorgon!

Systrarna Rickerli #3: överraskningar

Idag har det faktiskt hänt lite oförutsedda saker i min Simsfamilj! (Tur det, för hos mig händer det inte ett skit )
 
 
Till o börja med så började det brinna i vardagsrummet, vilket såklart gjorde tjejerna alldeles panikslagna.
Tack och lov kom ingen till skada, och all inredning ersattes av försäkringsbolaget. Allt är så bra i Sims. Heheh.
 
 
Eldsvådan framstår dock som ganska vardagligt i jämförelse med att Emmi har blivit kär! Ska bli intressant o se vad hennes andra killar tycker om detta...
 
 
Förresten så slog det mig förut att hon är jävligt lik någon, men det tog en liten stund innan jag kom på vem! Det är ingen mer som tycker hon ser ut som Andrea från Walking Dead eller?? 

Dags för lite nya träningstips!

Kommer ni ihåg mina springtips? Inte? Det förstår jag, för jag insåg precis att det var jävligt länge sen jag la upp något. Har helt enkelt inte känt mig motiverad nog att kunna motivera någon annan. Som den åsna jag är (envis menar jag då, trots att våra utseenden också har sina likheter... haha) har jag givetvis tränat ändå, men det är ju skillnad på att träna för att man vill och träna för att man måste.
 
Idag tänker jag hur som helst lägga upp två tips! Om ni inte läst mina tidigare kan ni göra det här och här.
 
 
Båda dagens tips handlar om var man väljer att springa, eftersom jag tycker det har väldigt stor betydelse för hur man upplever själva löpningen. Det första är kort och gott: när ni hittar en runda ni gillar, håll fast vid den! Det kanske kan verka tråkigt o alltid springa på samma ställe, men det underlättar faktiskt på flera sätt. Dels genom att det inte känns alls lika långt när man hela tiden vet var man är, men framför allt för att det är mycket lättare att se sin förbättring om man alltid springer exakt samma sträcka. Förutsatt att man klockar löpningen då förstås.
 
Mitt andra tips angående valet av plats är att välja en runda som inte ligger precis där man bor. Många tänker säkert att det är tillräckligt jobbigt med själva löpningen och vill definitivt inte ha en extra promenad, men det är faktiskt jättebra! På så sätt får man både uppvärmning och nedvarvning naturligt, och minskar därmed risken för både skador och träningsvärk. Som ni förmodligen redan vet så ligger ju min runda uppe på berget, vilket är fullständigt perfekt då promenaden upp är så pass jobbig att det känns avslappnande när jag väl får börja springa. Dessutom medför ju detta att jag får nedförsbacke hela vägen hem, mohaha.

Systrarna Rickerli #2: intressen

När uppdateringen av Sims äntligen blev klar såg jag till o äntligen få färdigt mitt hus, så att jag därefter äntligen kunde börja spela med familjen! Än så länge har det inte hänt något särskilt, men det är i alla fall såhär (↓) en vanlig dag i systrarnas liv ser ut Hihi.
 
 
Precis som alla simmar jag gör har Joshi ett väldigt stereotypt utseende, så det är förmodligen inte speciellt förvånande att hennes högsta dröm är o bli rockstjärna. Hon tillbringar i princip all sin lediga tid med gitarren, och har dessutom precis inlett en karriär inom musiken.
 
 
Även Natali har höga ambitioner, men har till skillnad från Joshi valt o inrikta sig på affärer. Karriären är det viktigaste hon har - är hon inte på kontoret så jobbar hon hemifrån. Bilden är tagen strax efter att hon återvänt från sin första arbetsdag, och bestämt sig för o unna sig en välbehövd kväll i soffan.
 
 
Sist men inte minst har vi Emmi, familjens svarta får, som gör vad hon alltid gör  Hon är en riktig "hjärtekrossare", som Sims så vackert uttrycker det. Själv kan jag komma på en en hel del andra ord som också passar rätt bra... Heheh.

Ibland räcker inte tålamodet riktigt...

 
Efter o ha jobbat två dagar i rad o dessutom varit hos gynekologen nu på morgonen tyckte jag själv att jag gjort mig förtjänt av lite Sims. Det tyckte dock inte Sims. Satans uppdateringar....

Bristfällig uppdatering och jobb idag igen

Som ni kanske märkte blev det inget inlägg igårkväll, trots att jag mer eller mindre hade utlovat detta...  Heheh. Kände mig nämligen så fruktansvärt grinig att jag helt enkelt gjorde bäst i o hålla mig borta från bloggen ett tag. Dessutom glodde Jesper på fotboll hela kvällen, vilket gjorde mig så innerligt uttråkad att jag trodde det skulle ta död på mig. Det finns inget som suger livslusten ur mig lika effektivt som fotboll asså... Shit.
 
För o nämna nånting positivt så hade jag åtminstone en ganska hyfsad arbetsdag, och blev därefter erbjuden att jobba även idag. I skrivandets stund har jag precis avslutat ett dubbelpass kemi och ska nu passa på o träffa mamma en stund innan jag börjar min nästa lektion.
 
Eftersom jag tyvärr inte får fota det jag gör får ni nöja er med en bild på det jag tänker på. Hihi.
(Hoppas inte han ser det här dock, för förmodligen får jag inte lägga ut den här bilden heller. Mohaha )
 

Trött, nervös och på väg till Karlsborg!

 
Japp, jag gör faktiskt det! Eller snart i alla fall Börjar inte förrän vid åtta men behöver ge mig iväg mot resecentrum typ nu om jag ska hinna fram i tid. Vilket förmodligen vore jävligt bra! Dock är jag så sjukt nervös att jag funderar på o gå o dränka mig i diskhon istället. Om (!) jag skulle lyckas motstå denna instinkt är nämligen tanken att jag ska spendera dagen som vikarie på min gamla högstadieskola. Jag upprepar: högstadieskola. Herregud. Hoppas dom är snälla mot mig  Heheh.
 
Det jag försöker få fram är hur som helst att jag inte kommer kunna skriva nånting mer förrän ikväll! Ni som inte redan gjort det kan ju anmäla er till Veckans blogg så länge  Hihi. Wish me luck!

Ny kategori: Veckans blogg!


Bananpannkakor till brunch

Gillar egentligen inte ordet "brunch", men eftersom måltiden jag vill berätta om varken kan beskrivas som frukost eller lunch blir jag nog tvungen o kalla den för brunch. Heheh. Så, här är dagens brunch! Tanken var från början o göra en finfrukost, men just för att den skulle va så jävla fin hann det nästan bli lunch innan den var klar. Haha Men shit vad gott det blev! Bananpannkakor enligt Ellas smidiga recept (som ni hittar här) med vaniljkvarg, skivad banan, färska hallon och lönnsirap som tillbehör. Yum.
 
 

Bättre sent än aldrig, eller hur?

Trots att jag länge varit lite skeptisk beslutade jag mig igårkväll för att uppdatera till iOS7 till slut. Till min egen förvåning tycker jag faktiskt det ser väldigt fint ut! Tog ett par screenshots ifall det skulle finnas nån mer som inte vågat uppdatera än och som är nyfiken på hur det ser ut. Heheh. Misstänker dock att jag är sist i hela världen med att uppdatera. Men ändå
 
 
Förresten så är det absolut inget speciellt med konversationen till höger, ifall någon skulle tro sig ha missat nått skämt eller så  Det är helt enkelt bara så att jag inte lyckades hittade nåra bilder på hur just konversationerna såg ut när jag själv letade efter sneakpeaks på iOS7. Om detta faktiskt tyder på avsaknad av sånna bilder eller enbart på bristande intelligens från min sida är dock lite oklart....

Tankar kring minions och yrkesval

Jag o Jesper har precis sett klart på Despicable Me 2, efter o ha somnat ifrån den igårkväll. Haha Medan vi kollade insåg jag vilket sjukt misstag jag gjort som sökt till tandläkarlinjen, när det är uppenbart att det är en minion jag borde bli! Är redan lite smått gul-hyad o eftersom jag tappar så satans mycket hår har vi snart samma frisyr också. Heheh.
 
 
Resten av kvällen tänker jag tillbringa med Jespers Playstation. Mohaha. Har nämligen spanat in ett spel vid namn The Wolf Among Us ett tag, och när jag nämnde det för Jesper förut var han gullig o köpte det till mig. Ibland älskar jag honom lite extra mycket ♥ Hihihi.
 
Jättetack för alla söta kommentarer om designen förresten!! Glad jag blir 

Designbytet slutligen genomfört

Sådär, nu är den nya designen på plats! Hade till en början ingen aning om hur jag ville ha den, så därför tog det lite längre tid än förväntat.... Bestämde mig i alla fall för stilrent o enkelt till slut, fast med en liten twist och en färgklick  För o va ärlig kommer jag nog sakna den rosa pälsen lite (haha) men å andra sidan är det jävligt skönt att det inte ser lika plottrigt ut längre. Hur som helst så hoppas jag ni gillar den  Hihi.
 

Nya designen äntligen färdig!

Heeeej  Ville bara informera om att jag fortfarande lever, trots bristen på livstecken! Anledningen till min usla uppdatering är att jag prioriterat färdigställningen av min nya design. Och den är äntligen klar! Tänker dock vänta med o byta tills imorgon, i hopp om att ni ska bli lite nyfikna.... 
 
 
Är det förresten bara jag som fullständigt avskyr HM-reklamen på Bloglovin eller? Inte nog med att den ploppar ner och är i vägen hela tiden, den låter ju också!! Shit asså.

Rävpiss, höstmys och Systembolaget

Godmorgon! Vet ni vad det bästa (=enda bra?) med o va arbetslös är? Att när andra är på jobbet/i skolan kunna sitta kvar i sängen och dricka kaffe. Japp, det är precis vad jag gör nu! Kokar normalt sett väldigt starkt kaffe, men idag gjorde jag extra starkt i hopp om o vakna till lite. Såhär i efterhand inser jag dock att jag kanske överdrev lite.... Om det inte är meningen att dom nya bönorna ska smaka rävpiss förstås 
 
Tänkte egentligen bara visa hur det ser ut där vi bor just nu. Hur kan man inte älska hösten? ♥ Helt magiskt ju!
 
 
 
För övrigt fyller jag 19 och ett halvt idag, om man nu kan säga så. Heheh. ETT HALVÅR KVAR TILL SYSTEMBOLAGET. Tjaaaaalalalala 

Gamla favoritbilder och nya ålderstecken...

 
Iiiiih kolla vad jag hittade!!! SÅ JÄVLA SÖT ♥ För er som inte läst min blogg så länge kan jag berätta att det här är min lilla kisse, medan han fortfarande var just min lilla kisse. Nu är han stoooor.
 
Förresten så fick jag syn på två gråa hårstrån i min lugg förut. Två!!  Man blir ju lite nojig asså. Heheh.

Dåligt väder = grinig Caroline

 
Fyfan vilket väder det är ute. Egentligen gillar jag regn, men i kombination med blåsten ser det riktigt jävligt ut. Dessutom är det väl sällan särskilt mysigt med regn när man vet att man ska ge sig ut i det... Men men. Inte fan ska lite regn få hindra mig från min planerade springtur....  (Eller?)
 
Hahaha, apropå det så kom jag o tänka på en gammal seriestripp med Nemi som jag lyckligtvis hade kvar på datorn! Känns det lite småbekant kanske??
 

Vinnaren är framlottad...

 
Tävlingen om iPhoneskalet är avslutad och här är vinnaren! Maila mig så fort du ser det här 

Lipton Vanilla Caramel och smärre datorproblem

 
Godmorgon! Fin bild va? Nästan exakt likadan som den jag la ut häromdan (se inlägget här)... Som jag skrev då så älskar jag verkligen blåbär, men finns det nånting som jag möjligen älskar ännu mer så är det kola. Och ser ni vad det här teet smakar? Juste, KOLA!!! Omnomnomnom.
 
Kom på i efterhand att jag kanske älskar Jesper lite mer än blåbär också. Kanske...
 
Eftersom jag ändå inte har nått intressant o berätta kan jag passa på o dela med mig av ett samtal jag hade med Adam för ett par dar sen. När jag ringde upp hade han precis försökt formatera om sin dator (notera försökt) som sen hade hängt sig och slocknat...
Adam: JÄVLA CPDATOR!!!!!
Jag: Men var du tvungen o formatera den då pucko?
Adam: Ja, den krånglade ju!!
Jag: ... Och det gör den inte nu menar du?
Adam: Nej? Nu funkar den ju inte över huvud taget...
(Nåra sekunders tystnad.)
Båda: AHAHAHHAHAHAHA

Tamponger och godispåsar

Aaah kolla vad jag har köpt! JAG DÖR VAD SÖTA!!! Fast det kanske bara är jag som är efter som aldrig har sett sånna förut...? Heheh. Har inte behövt köpa nåra tamponger på evigheter tack vare p-spiralen jag satte in förra året. Mohaha. Hur som helst så bestämde sig min mens för o hälsa på en sväng idag, och jag blev då tvungen o kuta ner till ICA i panik eftersom jag inte hade en enda tampong på lager. Kände mig till en början rätt jävla grinig, men så fick jag syn på dom här små konstverken... 
 
För övrigt köpte jag o Jesper var sin godispåse också, och vet ni? Hans kostade mer än min!! Han brukar annars gnälla om hur mycket godis jag köper, och nu ska han få igen... 

Bloggar fast jag inte hinner...

 
Godmorgon! Ska ge mig ut o springa nu. Känner mig lite småstressad för jag ska klippa mig om en stund och måste ju dessutom hinna duscha innan dess. Klipptiden är i och för sig inte förrän vid 13, men ändå. Heheh. Det tar trots allt över en och en halv timme bara att gå fram och tillbaka till fritidsområdet, ungefär en halvtimme o springa när jag väl är där och dessutom behöver jag åka härifrån redan vid 12. Därimellan måste jag som sagt hinna duscha också. SHIT ÄR KLOCKAN REDAN NIO??

Kvällens sysselsättning

 
Det här har jag o Jesper roat oss med ikväll! Igår också för den delen...  Beyond: Two Souls heter spelet, och handlar om en tjej vid namn Jodie som är mentalt länkad till ett väsen hon kallar Aiden. Eftersom händelserna inte utspelar sig i kronologisk ordning är det lite svårt o avgöra hur långt vi har kommit men jag skulle gissa att vi har spelat ungefär halvvägs... Hur som helst så är det asbra än så länge! Det allra bästa är att det är skapat för två spelare, vilket innebär att både jag o Jesper kan spela samtidigt  Han som Jodie och jag som Aiden.
 
Utifrån spelets namn kan man dra slutsatsen att Aiden är Jodies andra själ, vilket innebär att han alltså saknar en egen kropp. I spelet medför detta att man kan använda sig av honom för att utföra och komma åt saker som kroppsliga varelser inte klarar av. Trots att det kanske låter lite komplicerat är det det uppbyggt på ett så pass genomtänkt sätt att det flyter på väldigt smidigt. Ser fram emot o se hur det fortlöper  Att det är gjort av samma skapare som Heavy Rain räcker för o veta att upplösningen kommer vara fullständigt genialisk. Heheh. Nörd nörd nörd  Det är bäst jag går o lägger mig innan inlägget spårar ur totalt. Natti 

Vinn ett iPhone-skal och 100 kr till Cancerfonden!

 
I samarbete med företaget Helpers Alliance och deras cancerforskningsfrämjande projekt ForLife har jag fått äran att anordna en tävling där ni kan vinna ett skal till iPhone 5 och samtidigt bidra med 100 kr till forskning kring cancer! Passar väl bra nu i oktober, eller hur? 
 
Kommentera bara "jag är med" så är ni med i utlottningen! För extra chans att vinna, länka till tävlingen på er egen blogg och bifoga en länk till inlägget i kommentaren. Enkelt va!? Jag kommer sedan lotta fram en vinnare och presentera denna i ett nytt inlägg. Woho, gratis reklam! Framför allt stödjer ni ett fantastiskt ändamål bara genom att delta 
 
 
Grundtanken bakom ForLife är att sälja enkla men användbara produkter i förmån för cancerforskning, och alla deras intäkter går oavkortat till en insamling hos Cancerfonden. Jag känner mig stolt över att stödja deras verksamhet och sprida deras fina idé, och hoppas att ni vill göra detsamma!

Muppiga jag och världens bästa leksing

Här kommer ännu en bild från igår bara för att vi är söta. Hihi. Efter o ha spenderat en himla massa kvällar bortresta eller ifrån varandra har han lovat mig en myskväll med filtar, ljus o Monsters University. Bästa 
 
 

Lite allmänna tankar efter en skitdålig morgon

 
Godmorgon!! Eller nej förresten, har haft en usel morgon. Heheh. Men nu kan det bara bli bättre! Som ni ser har jag valt o inleda inlägget med en massa egobilder, bara för o försäkra mig om att era morgnar också ska bli förstörda. Haha nej men  Tycker det är lite småpinsamt o ta bilder på mig själv o därför slutar det oftast sådär 
 
Hur som helst så är bilderna från igår morse, strax innan vi skulle ge oss iväg till hockeyn. Jag hade precis frågat Jesper vilken tröja jag skulle ha på mig och hållt upp tre olika alternativ, varpå han svarade "den här" och gav mig en av sina egna tröjor istället (den som syns på bilderna). Är lite osäker på om det var gulligt eller om det innebar att alla mina var fula... Haha. Oavsett så tog jag det säkra före det osäkra och tog emot tröjan 
 
Står just nu inför ett extremt tufft val mellan o ge mig ut på en löprunda eller köpa mig en godispåse o parkera mig i soffan. Mitt hjärta skriker "GODIS GODIS GODIS!!" men höfterna föredrar löpningen.... Hmm. Fettcellerna är ju faktiskt betydligt fler än hjärtcellerna så det är nog bäst o följa majoritetens beslut o släpa mig upp på berget trots allt. Heheh.
 

Tidsinställt inlägg (i brist på mottagning i Dalarna...)

 
....... så försök igen om typ sju månader när serien är slut. Heheh. Satte ett tidsinställt inlägg eftersom jag redan i förväg var medveten om att jag inte kommer va hemma före midnatt. Så när ni ser det här har matchen precis börjat, Skellefteå har inte hunnit göra mål (än), Jesper är fortfarande på bra humör och allt är frid o fröjd!
 
Återkommer imorgon och har förhoppningsvis lite mer o skriva om då. Fast vid närmare eftertanke har jag nog inte det... Men jag återkommer i alla fall! Mer kan man ju inte begära 

Ännu en lördag tillbringas i Leksand

 
Med orden "Åter igen styr vi kosan mot Leksand" inleder Caroline historien om hennes extremt varierade vardag. Förmodligen lär den sluta så också....  Menmen! Idag möter dom Skellefteå, som för övrigt leder serien. Det råder väl inga större förhoppningar om vinst, men vi har ju åtminstone hemmaplan. Herregud, vi!? Jag har nog inte riktigt vaknat än. Fast lite smygleksing är jag ju 
 
Hur ologiskt det än låter så föredrar jag ändå dom långa resorna. Missförstå mig inte, det är asgött när dom spelar i typ Jönköping eller Örebro också eftersom jag slipper offra hela dagen då Dock blir det liksom lite mer "roadtrip" när vi åker längre - dels eftersom det, tja, är längre, men också för att vi oftast stannar o äter nånstans på vägen. Så det blir nog en trevlig lördag trots allt! Vi är ju ganska trevliga människor, Jesper o jag. Heheh.

Lipton Blueberry Muffin

 
Fick nys om att Lipton släppt en tesort med smak av blåbärsmuffins och sprang (=fick skjuts av Jesper) direkt ner till Coop och köpte denna! Jag ÄLSKAR ju blåbär!! Och muffins också för den delen. Men mest blåbär. Hihi.
 
Surplade i mig det sista för en liten stund sen och YUM! Det smakade faktiskt blåbär. Kanske inte just blåbärsmuffins men jag tyckte åtminstone det luktade lite muffins. Perfekt för mig som inte vill äta nåra sötsaker! Eller okej, "inte vill" var nog inget bra ordval.... Heheh.
 
Eftersom Jesper är hos Älg ikväll tänker jag passa på o börja koda fram en ny bloggdesign. Är så trött på den rosa pälsen så jag skulle kunna spy på den. Eller nä, det är ju trots allt rosa päls... Men ändå  Och om nån tänkte fråga så nej, han heter inte Älg. Hahaha. Det väsentliga i meningen var ju hur som helst att jag är ensam hemma o därför inte har nått vettigare för mig 

Med håret fladdrandes i vinden!

  Kolla vilken sötnos jag har träffat!! Älskar verkligen ekorrar, så sjukt söta!
  Trots att den inte har ett skit o göra med det jag tänkt skriva kunde jag bara
  inte låta bli o visa den 
 
 
  Hur irrelevant det än låter så handlar tipset jag vill dela med mig av idag
  om håret. Ha det utsläppt! Om det inte är asvarmt ute förstås. Förutom att
  man känner sig sjukt mycket snyggare när håret inte är uppknuten i en
  stram förskolelärarknut så är det faktiskt ganska peppande o ha det
  piskandes i ryggen. Dels eftersom det hela tiden påminner en om vilken
  takt man springer i, men också för att det ger en känsla av frihet. Flänger
  det för mycket i ansiktet beror det bara på att man springer för sakta 

När det känns lite motigare än vanligt

 
Det första som hände idag var att Jesper drog undan gardinen och att jag då blev teamflashad (nörd) av en extrem jävla hyperbeam (nörd nörd nörd) till solstråle... Detta ledde till att det första jag sa blev "FAN, DET ÄR SOLIGT!" och att Jespers första gärning (bortsett från o teamflasha mig) blev att idiotförklara mig för typ miljonte gången. MEN! Vad han inte tänkte på var att jag hade planerat o springa idag. Det blir ju så jävla varmt!!!! En kort stund funderade jag därför på o hitta på nånting annat istället, men tog sedan förnuftet till fånga (=ignorerade sedan allt sunt förnuft) och bestämde mig åter för att springa trots allt. Därav dagens citat!
 
Shit vilket spårat inlägg. Heheh. Mina ordval i första meningen kan för övrigt kopplas till CS och Pokémon om detta inte var uppenbart för er normala människor   Vissa dagar är det lite extra uppenbart hur töntig jag är...
 
Innan jag ger mig iväg tänkte jag bara passa på o berätta att det igår var en hel vecka sen jag åt godis 
Och när jag säger godis innefattar detta även chips, kakor, glass och allt annat underbart flöt man kan tänka sig. Duktig Caroline!!

Beger oss snart mot Göteborg

 
Det är så himla sällan jag lägger upp bilder på mig själv så tycker faktiskt det borde va okej att det kommer en nu, även fast jag inte har nått vettigt o skriva  Becka har precis kommit hit o så fort Jesper har slutat jobbet ger vi oss av mot Göteborg, Scandinavium och Frölunda-Leksand! Hihi.

Dagens utflykt blir till Göteborg

 
Godmorgon! Idag har jag ätit frukost  Brukar aldrig göra det annars, men var så satans hungrig när jag vaknade. Inte nog med att jag åt nånting över huvud taget heller, jag var dessutom duktig o kokade gröt! Hade egentligen tänkt lägga upp en bild på den men det såg så äckligt ut så jag besparar er från det 
 
Som ni förhoppningsvis redan klurat ut ska jag o Jesper på hockey idag igen, men denna gången får vi även sällskap av Becka  Tyvärr hejar hon på fel lag, men vi var snälla o lät henne följa med ändå. Haha ♥ Jesper tyckte vi skulle köpa platser till Leksandsklacken i alla fall, men eftersom jag är en så bra vän o inte vill att hon ska bli kebab (omtänksamt va?) lyckades jag övertala honom o ta sittplatser till slut. Heheh.

Tips på hur man får löpning o kännas mer överkomligt!

 
Ska strax ge mig ut o springa igen så enligt rutin kommer därför nu ett nytt citat! Ett jävligt bra sådant också om jag får säga det själv. Hihi. Igår kom jag dessutom på att jag skulle kunna dela med mig av lite tips på vad man kan göra för att löpning ska kännas lite mer överkomligt, så idag får ni det första  Observera dock att allt jag kommer lägga upp kanske inte stöttas av nåra direkta bevis, utan enbart av mina egna uppfattningar och erfarenheter.
 
 
Har egentligen inte tänkt mig nån rangordning eller så, men som tips nummer 1 känns det ju ganska logiskt o lägga det viktigaste. Enligt mig är detta musiken! Jag tycker inte nödvändigtvis det måste vara något man lyssnar på normalt sett, utan att huvudsaken är att man känner sig peppad av den. Till exempel så lyssnar jag till vardags främst på Hollywood Undead och en massa slö metal, men eftersom varken HU eller metal gör mig särskilt taggad består min träningsplaylist av helt annan musik. Klicka här för att se den.
 
När jag skapade listan la jag först till låtar som gör mig glad, som exempelvis Cartoons - Witch Doctor, The Beatles - Twist And Shout och Pitbull ft. Christina Aguilera - Feel This Moment. Därefter sånna som framkallar bra och roliga minnen, bland annat Contiez ft. Trevy G - Trumpsta eftersom min klass hade den som utspringslåt på studenten och Macklemore & Ryan Lewis - Thrift Shop för att den spelades ganska frekvent på klubbarna på Irland. Sedan tog jag låtar som handlar om att ingenting är omöjligt och liknande, allt från 3OH!3 - I Can Do Anything till Bon Jovi - It's My Life. Hittils rätt självklart, eller hur?
 
Det är nu jag kommer till dom typer av musik som jag egentligen tycker passar allra bäst. Först och främst allmänt kaxiga låtar, som till exempel Icona Pop - I Love It och allting av Ke$ha. Därefter låtar som gör att man känner sig snygg eller på något sätt kan anknytas till sex, såsom Akon - Sexy Bitch och The Pussycat Dolls - Buttons. Slutligen la jag även till Loona - Vamos A La Playa, och jag behöver väl knappast förklara varför det är bra att bli påmind om sex och stränder när man tränar 
 
Hoppas att jag åtminstone lyckats väcka nåra idéer bland er som orkat läsa! Hihi.

Pluggar inför högskoleprovet

 
Har äntligen orkat ta tag i mitt pluggande inför högskoleprovet igen! Fast orkat kanske var fel ord förresten, eftersom jag snarare tvingat mig själv o sätta igång. Hade nästan glömt hur fruktansvärt tråkigt det är o plugga.... Tröstar mig med att jag åtminstone fick användning för min pluggmugg igen. Haha! Pluggmugg 
 
Problemet är bara att jag dricker så mycket kaffe hela tiden att jag nästan glömmer bort o plugga... Heheh. Det är för övrigt precis det jag försökt få fram på bilden (eller bilderna är kanske mer rätt o säga?) - att mitt fokus alltid glider tillbaka till kaffet. Menmen! Jag försöker i alla fall, o mer kan man väl inte begära 

Luggen man aldrig behöver ångra!

Heeeej  Borde nog börja med o be om ursäkt för att jag inte visat nåra som helst livstecken på hela kvällen.... Eller ja, inte här i alla fall! Har dock skrikit som en idiot på Kinnarps Arena hela kvällen. (Inte jämfört med hardcore-leksingarna förstås men vad kan man kräva liksom...) Japp, hockey idag igen! Hade egentligen planerat o skriva lite i eftermiddags men eftersom vår lilla utflykt till Jönköping inte riktigt (=inte alls) var medräknad i min tidsplanering blev jag helt enkelt tvungen o tänka om lite.
 
Här kommer hur som helst en bild på lösluggen jag nämnde förra veckan! Som jag skrev redan då (se inlägget här) har jag haft lite svårt o få ordning på den, men efter typ tusen försök (=kanske tre) kom jag på att jag kunde dölja skarven (till mitt eget hår) med en mössa  Hihi! Har inte riktigt kommit fram till vad jag tycker än dock... Men å andra sidan behöver jag ju inte det heller, eftersom jag aldrig kommer behöva fundera på o klippa nån på riktigt. Idén är verkligen genialisk!! (Och sånt säger jag sällan om andra idéer än mina egna. Mohaha.)
 

Dåliga dagar och dagar utan godis

 
Det här citatet tänker jag leva efter idag! Hade väl kanske inte en asdålig dag igår, men åt definitivt mer än jag borde ha gjort. Haha  Tänker hur som helst kompensera detta med en löprunda idag.
 
Dock är det jävligt viktigt att också uppmärksamma det man faktiskt gör bra, även om det allra mesta känns dåligt för tillfället. Jag känner mig till exempel stolt över att jag nu är inne på min femte dag utan godis. Hihi. Fem dagar är ingen evighet, men det är tveklöst en bra början! Speciellt för en godisråtta som jag 

Inköpen från dagens shoppingtur

 
Här kommer en bild på dagens inköp! Skorna är från Skopunkten, underkläderna från HM och träningsgrejerna från Stadium. Hihi. Har haft en skitmysig dag med mamma som utöver shoppingen innefattade lunchbuffé på Wallermans, ett ställe vi brukade äta på när jag var liten. Saknar henne redan, min gosiga mamma  Märker verkligen vilken mammagris jag är nu när jag har flyttat hemifrån. Haha!
 
Just nu sitter jag och väntar på att minibaguetterna jag o Jesper har i ugnen ska bli klara. Känns som dom har legat där aslänge... Det allra värsta är dock att Jespers kommer bli klara minst 5 minuter innan mina  Han värmer nämligen sina innan han smörar o ostar dom, konstig som han är. Men jag gillar honom ändå 

Min underbara, älskade, bästaste, finaste mamma!

 
Godmorgon! Sitter för tillfället kvar i sängen o dricker kaffe - en av dom extremt få privilegier man har som arbetslös  Så fort jag surplat i mig det sista ska jag dock släpa mig ut på en morgonpromenad i stormen för att sedan ge mig ner på stan o träffa mamma ♥ Hihi. För en gångs skull hoppas jag nästan att hon glömt namnet på min blogg, för skulle hon få syn på en bild på sig själv skulle hon väl adoptera bort mig. Haha. Puss mamma ♥♥♥
 
Skriver jag förresten nånsin om nått annat än att jag ska "ner på stan" eller att jag varit "uppe på berget"? Hmm. Det vore väl mina jävla morgonpromenader i så fall. Fast även dom är ju typ alltid "uppe på berget"... Haha shit. Men så är jag ju en kvinna av rutiner! Eller kanske tvångstankar. Förmodligen både och.

Den underskattade känslan av tacksamhet

Gick precis in på Keelas blogg (ytterligare en av mina favoritbloggar ♥) och fick då syn på ett inlägg hon skrivit om hur lätt det är att "bara tänka på dom negativa sakerna", och sedan radat upp en massa grejer hon kände sig glad och tacksam över istället. (Se inlägget här.) Detta fick mig verkligen att tänka till, och jag insåg ganska fort hur mycket positiva saker vi bara tar för givet. Eftersom den här insikten kändes obeskrivligt välbehövd tänkte jag försöka sprida hennes tankegång genom att göra en liknande lista jag med.
 
Idag är jag bland annat glad och tacksam för:
• Min fina och underbara pojkvän som jag dessutom är lycklig nog att bo tillsammans med.
• Dom fantastiska vänner jag lärt känna genom åren och alla glada minnen jag delar med dom.
• Mamma ♥ Bäst är hon!
• Min nyligen återfunna träningsmotivation.
• Gymnasietiden, allt den givit mig och hur bra jag till slut klarade av den.
• Allting som smakar blåbär. Yumyumyum.
 
På tal om gymnasietiden så förberedde våran klass inför studenten ett kuvert till varje person som var och ett innehöll ett kort med små meddelanden och komplimanger till personen som fick det. Tänkte avsluta med en bild av några favoriter från mitt eget (dock utan namnteckningarna) eftersom jag tycker den passar jävligt bra i ett inlägg om just lycka och tacksamhet. Tror vi allihop ibland behöver bli påminda om hur bra vi har det och hur bra vi är! Hihi.
 

Tankar kring träning och andra jobbiga saker

Godmorgon! Känner mig lite småsliten sen igår eftersom vi inte var hemma förrän två på natten och dessutom hade skrikit en hel del. Haha, mer än vanligt menar jag då  Tänker dock släpa mig upp på berget och springa en sväng ändå. Kan ju inte ge upp när det gick så pass bra förra gången!
 
 
Ni som känner mig vet ju redan att jag gick ner en massa i vikt förra året (29 kg för att vara exakt... mohaha), och senast för ett par dagar sen var det faktiskt en tjej som frågade hur jag bar mig åt. Det är av den anledningen jag nu döpt om min kategori "Träning" till "Träning & Pepp", och alltså har för avsikt att posta lite motivation då och då. (Som ni kanske såg i fredags?) Absolut inte för att uppmana folk att just banta (om man inte vill det förstås!), utan snarare bara att göra det ni vill eller behöver göra, oavsett vad det gäller 
 
Motivationen jag postat hittills går ju att tillämpa i nästan vilka sammanhang som helst! Bra va? Jag var nämligen inte starkare, och definitivt inte bättre än någon annan - jag bara bestämde mig! Förstår att det låter som en klyscha, men det sitter faktiskt till stor del i huvudet. Och samma sak gäller ju alla jobbiga saker! Plugg till exempel. Citatet jag valt att posta just idag använder jag främst när jag springer, men det funkar minst lika bra när man behöver plugga. Tro mig, är det något jag har erfarenhet av så är det att plugga!  Haha. Nu ska jag sluta tjöta och ge mig iväg. Hoppas i alla fall att kunna hjälpa någon lite på traven! Det räcker för mig 

Påbörjar den långa färden mot Leksand

 
Mina morgonrutiner innefattar typ 1000 fler moment än Jespers, och ändå är det alltid jag som är färdig först. Är inte det konstigt? Effektivitet har nog helt enkelt inte utvecklats hos det manliga släktet än.
 
Medan han försöker spraya ner sin kuddfrill (eller topsar öronen eller vad han nu kan tänkas göra) passar jag i alla fall på att lägga upp ett inlägg innan vi åker. Så fort han är klar beger vi oss nämligen mot Leksand! Denna gången för att heja fram vårt blå-vita lag till seger mot AIK. Yay! För vet ni? Jag hejar faktiskt lite på dom i smyg. Men det får Jesper såklart aldrig veta. Han skulle bli alldeles för mallig då.

Rush - bästa filmen jag sett på länge!

 
Tänkte bara skriva att jag o Jesper har sett filmen Rush på bio ikväll! Eftersom jag inte vill spoila nånting borde jag nog dock inte avslöja mer än att den var asbra  Trots att den handlar om formel 1. Eller kanske för att den handlar om formel 1? Förmodligen lite både och. Spännande som satan i alla fall!

Hälsar min nyåterfunna motivation varmt välkommen!

Har varit nere på stan en sväng o träffat Julia  Skäms nästan för hur sällan vi faktiskt ses, och nu var det verkligen alldeles för länge sen! Har ju varit van vid o tillbringa åtminstone 5 timmar om dagen i hennes sällskap medan vi gick i skolan... Herregud, det är nästan så jag saknar det. Nästan.
 
Har för övrigt hunnit träna en massa idag. Eller ja, hunnit... Haha. Själva huvudaktiviteten var i alla fall en löprunda på 5 km uppe på berget (som ni märkt så är det där dom kallar "miljöutbyte" inte särskilt viktigt för mig... haha) men eftersom det är en bit dit också fick jag även en promenad på 9 km. Avslutade det hela med stretching och en halvtimmes styrketräning. Om man nu kan kalla det styrketräning när den som utövar det knappt besitter någon styrka över huvud taget.... 
 
Angående styrketräningen kan jag passa på o tipsa om ett gäng appar jag provade i
samband med denna. Daily Workout heter serien och består av flertalet varianter vars
innehåll är anpassat för träning av olika partier på kroppen. Har satt in två bilder som visar
varianterna Arm (den röda) respektive Abs (den blå). Utöver dessa två har jag även laddat
ner varianten för rumpövningar (haha säger man så?) men hittade tyvärr ingen bra bild på den... Samtliga innehåller hur som helst 10 olika övningar som en i taget demonstreras i videoklipp samtidigt som en liten nedräknande klocka visar tiden man har kvar på den aktuella övningen. Asbra! Gratis är dom också.

Måste faktiskt erkänna att jag känner mig väldigt nöjd med vad jag presterat idag, inte minst med tanke på att det var nästan ett år sedan jag slutade springa (på grund av att min högerfot inte pallade mer...) och att jag trots det tog mig runt hela 5 km-spåret. Skam den som ger sig! 

Första steget är alltid att bestämma sig

Lite motivation till alla som behöver det! Inklusive mig själv. Det är aldrig för sent att förändra saker.
Jag tänker komma i form igen och jag tänker börja nu. Idag. Inga fler ursäkter 

Modellfälgar och ett mystiskt fotbollslag...

 
I brist på annat har jag o Jesper roat oss med att fota hans fälgar. Eller rättare sagt, hans modellfälgar!
Tanken var o få dom att se så verkliga ut som möjligt, och jag tycker faktiskt vi lyckades ganska bra 
 
Nu är det slut på det roliga dock - Jesper har parkerat sig i soffan o är fastklistrad framför fotbollen medan jag har lika tråkigt som i eftermiddags. Om inte tråkigare... Jag orkar inte ens låtsas att jag är intresserad av fotbollen. Vet inte ens vilka det är som spelar... Har listat ut att det ena laget är Elfsborg men STA har jag ingen aning om vad det står för. Är lite smått nyfiken faktiskt, men vill inte verka som att jag bryr mig och tänker därför inte fråga. Mohaha. Stallkompisar? Staketpinne? ..... Starkvinsglögg?

Det händer inte mycket här idag...

Herregud, jag har verkligen inget intressant o skriva om.
Det roligaste jag har gjort idag var o följa med Jesper o leverera
skyltar till en kund i Töreboda. Tjoho! Men ska man se det
positivt så kan ju dagen åtminstone bara bli roligare...
 
Innan det hann jag i alla fall med en promenad uppe på berget. Igen! Haha. Standardrundan! Gav mig iväg vid 9-tiden och kände
mig ashurtig, men det var nog faktiskt lite väl tidigt med tanke på
att jag inte hann vakna till ordentligt förrän jag nästan var
hemma igen. Är ju bortskämd med o kunna sova hur länge jag
vill  Haha. Men vilket underbart höstväder det är!! Soligt men
svalt, perfekt tycker jag!
 
Utöver det har jag egentligen bara lagat mat... Gjorde en
lasagne som räckte både till matlådor o lunch för oss båda.
Brukar alltid ha lite starkare ost ovanpå men den här gången
blandade jag i lite Västerbotten även i ostsåsen. Gjorde väl ingen
revolutionerande skillnad direkt men bra blev det i alla fall!
 
Förresten så fyller Zlatan år idag... Vilket defintivt bekräftar att
jag inte har nått intressant o dela med mig av idag.

Den perfekta hästsvansen - lång, lockig och falsk!

 
Fick hem en löstagbar hästsvans på posten idag. Haha! Kändes jävligt skumt o plocka ut en massa hår ur paketet, men det var skönt o se att färgen stämde i alla fall. Inte perfekt kanske, men helt klart bättre än jag förväntat mig när jag köpte över nätet! Längtar tills jag kan göra en sån av mitt eget hår! 
 
Beställde även en löstagbar lugg som jag egentligen också tänkt visa, men eftersom den visade sig va en aning svårare o styla så skiter jag nog i det...  Ska bli intressant o se om jag kan få ordning på den nästa gång jag ger mig på det.
 
Nu ska jag gå o kolla om Jesper vill hitta på nått med mig. Annars får han göra det ändå. Mohaha.

Isadora Wine Crush varken rostigt eller "vinigt"...

 
Har äntligen tagit mig tid prova ett av mina nya nagellack! Inte för att dom är särskilt nya längre men.... Hur som helst! Som jag skrev redan när jag köpte dom (se inlägget här) så har jag varit mest nyfiken på den som heter Wine Crush, och därför blev det också den jag provade först. Eftersom jag tyckte den såg så rostig ut i flaskan blev jag minst sagt förvånad när den var alldeles lila! Haha. Hade nog förväntat mig att det skulle bli lite rödare (eller "vinigare" som jag skrev i förra inlägget, haha) i o med att den heter Wine, men tycker faktiskt det var väldigt fint ändå!

1:a oktober - ett och ett halvt år med världens finaste Jesper

 
Okej, det blev nog lite väl puttenuttigt med hjärtana. Som om han skulle behöva fler när han redan har mitt? Hihi.
 
Jag har skrivit det förut men jag skriver det igen: tiden går så jävla fort asså. Samtidigt som det känns som att han alltid har funnits i mitt liv har jag svårt o förstå att det redan har gått ett och ett halvt år sen han blev min. Och samtidigt som ett och ett halvt år kan kännas som en evighet så är det bara ett ögonblick i jämförelse med hur länge jag hoppas få behålla honom. Världsbäst är han min älskling