Den efterlängtade (o nästan bortglömda) upplösningen!

 
Mohaha. See what I did there??  Lite fyndig var jag. (Bad.. Good.. Inte? Nähe.)
 
Höll ju nästan på o glömma!! Jag har sett slutet av Breaking Bad nu, o jag är helt mållös. Herregud vilken bra serie! Var faktiskt lite orolig att slutet inte skulle vara lika imponerande som resten av serien eftersom jag är medveten om att jag lägger väldigt stor vikt kring hur hur saker slutar o dessutom är jävligt kräsen. Såhär i efterhand verkar det dock fullständigt obegripligt att jag nånsin skulle ha ifrågasatt den genialitet som varit utmärkande genom hela serien. Självklart var slutet lika bra!
 
Känner mig fortfarande sådär halvsjuk som jag nämnde i förra inlägget, så det blir nog en förhållandevis tidig kväll för mig idag. Skrev dit "förhållandevis" när jag insåg att min definition av en tidig kväll nog är en hyfsat sen kväll enligt dom allra flesta.... Haha 
Tidigare kommentarer till inlägget

sv: åh hihi tack så mycket! hoppas allt är bra med dig och att du får en underbar vecka :) kram!

Svar: detsamma!! sött av dig :-) kram!
Carruuu

Vad bra att den serien var bra! Kanske får se den då. Kramar!
Svar: Jo jag har använt den innan och jag tycker att den är super bra. Täcker perfekt på ALLT. Kram!

Sv: Visst är dem snygga :) Gå in på nelly.com & gå in på skor & sedan fest skor så finns dem där :)

Tack för kommentaren på bloggen och tillägger: bästa dramaserien någonsin. Efter VÄNNER, bästa serien någonsin, alla kategorier. Så sjukt bra. Sista säsongen blev ju bättre och bättre för varje avsnitt också. Sjuktsjukt bra! :)Här kan du skriva din kommentar!
Namn:
Kom ihåg mig?

Blogg:


Mailadress: (bara jag som ser)


Kommentar: