Nya nagellack från Isadora Sugar Crush

Godmorgon! Tänkte egentligen bara lägga upp en bild på nåra nagellack jag fick på posten igår. Hihi.
 
 
Som ni ser är samtliga från Isadoras serie Sugar Crush. Wine, Black o Gold heter dom o kostade 69 kr/st på Lyko. Wine ser lite... rostigare ut än jag tänkt mig men hoppas den ser vinigare (...haha) ut när den väl sitter på naglarna. Förhoppningsvis hinner (=orkar) jag testa lite senare.
 
Först måste jag ta tag i mitt arbete med balkongen. Dom har nämligen hållt på o byta fönster i huset ett tag nu o när det blev våran tur var jag tvungen o tömma hela balkongen... Typ resten av lägenheten också för den delen, men det var ju balkongen som kändes jobbigast eftersom jag precis hade fixat i ordning den... (Bild finns här.) Det jag tänkt göra idag är alltså (om det inte var uppenbart) att lägga dit trallgolvet igen samt ställa alla möbler o smågrejer till rätta. Euw. Det var kul första gången men det räckte fan med en gång...
 
För övrigt så håller grannarna på o borrar som galningar. Fattar inte vad dom håller på med!? Det är inte bara idag heller utan nästan varje dag... Undrar dessutom varför dom alltid borrar just i väggen som gränsar till oss?? Måste se jävligt roligt ut där inne. Kan inte ens föreställa mig hur mycket grejer dom har på väggarna. Eller rättare sagt, väggen!! Dom andra är förmodligen lika tomma som min godisskål.
Tidigare kommentarer till inlägget
Sofie den otrolige -

Hur blir nagellacket? Typ "sockrigt"? :P

Svar: kom på att jag kan svara såhär istället B-) för antar att svaret kommer till din mailadress då...?
Carruuu

Jag är sugen på att köpa det svarta, verkar vara snyggt ;)

opie.blogg.se - http://opie.blogg.se/

Fräscha :D

Svar: visst är dom!! har en rosa också :-)
Carruuu

hihi! om du vill köpa kan du får göra det ;)

vad snygga!

Svar: eller hur! har tänkt prova den vinröda i flera dar nu, har så jävla svårt o få tummen ur röven bara... ;-)
CarruuuHär kan du skriva din kommentar!
Namn:
Kom ihåg mig?

Blogg:


Mailadress: (bara jag som ser)


Kommentar: