Tankar om mitt bloggande (eller snarare icke-bloggande)

För första gången på länge (=sen typ 2009...? ) känner jag verkligen att jag har lust o blogga lite oftare! Synd bara att jag inte har nått o skriva om... Mitt liv som arbetslös är ju inte överdrivet spännande precis. Just nu sitter jag o dricker kaffe o därefter har jag tänkt diska, klippa tånaglarna, tvätta, slänga ut nåra blommor som tröttnat på livet (trots att jag behandlat dom som kungar...) samt pallra mig ut på en promenad. Som sagt, inte överdrivet spännande.
 
Fick dock en liten halvbra idé när jag besökte en av mina favoritbloggar för en stund sen (kan ju passa på o länka til den också: http://epicfaiil.se/). Hon som driver denna brukar nämligen skriva om sin Sims-familj då o då, o eftersom Sims är något jag också faktiskt sysslar med funderar jag på o göra detsamma... Om jag precis som Moa (favoritbloggaren om det inte var uppenbart) skulle varva bilder på simmarna med texter om vad som händer i deras "liv" så skulle det kanske kunna va kul o läsa även om man inte spelar det själv. Eller nja. Men förmodligen intressantare än o läsa om mitt liv i alla fall! Hmm... Får se om jag har tid o spela nått idag.
 
I skrivandets stund slog det mig även att jag faktiskt spelar en del annat nu för tiden (tack vare/på grund av Jesper) - bland annat har jag precis spelat klart Outlast som jag skrev om häromdan. Har inte heller särskilt långt kvar på Diablo III, o har dessutom börjat spela lite Morrowind. Funderar nu lite svagt på att lägga till en kategori för spel, men får se hur det blir med det... Vill ju inte förlora er utrotningshotade bloggläsare jag har kvar 
 
Till mina läsare:
Sofie: Du tycker väl kanske i alla fall att Sims vore intressant!? :D
Frida: Eftersom du ändå bara läser inläggen från 2009 kan du ju fortsätta med det ;)
Becka: Litar på att du fortsätter läsa även om du tycker jag är tråkig, det har du ju trots allt gjort i typ fyra år nu 
 
Så, det var alla... Haha nä men. Nåra till har faktiskt! Åtminstone enligt statistiken. Har dock ingen aning om vilka ni är men ni verkar ju hur som helst vara jävligt lättroade så det löser sig nog 
Tidigare kommentarer till inlägget
Becka -

Hahahahaha ja, jag lovar att fortsätta... Följer ju dig på bloglovin, så har väl inte så mycket annat till val.. Skämt o sido ;)
Bara du följer mig så är jag glad ;)

Sofie den otrolige -

Med The Sims kan de aldrig gå fel! Jag älskar förövrigt att läsa även de "ointressanta" grejerna i din blogg. :DHär kan du skriva din kommentar!
Namn:
Kom ihåg mig?

Blogg:


Mailadress: (bara jag som ser)


Kommentar: