Miniontårta till världens bästa Hjalmar

 
Heeej mina trogna älskade följare!! ♥ (= Heeej Sofie!! ♥) Jag är fullt medveten om att det var eeevigheter sen jag skrev men nånting jag har helt enkelt inte haft, och har fortfarande inte, varken tid eller ork. Tyvärr. Jag trivs jättebra i skolan (läser tandläkarprogrammet för er som hunnit glömma) men har galet mycket o göra, vilket inte bara är tidskrävande utan framför allt slukar mer energi än jag nånsin kunnat föreställa mig. Men det är samtidigt väldigt kul också, såklart.
 
Tänkte hur som helst bara stoltsera lite med mitt senaste bakverk. Förutsatt att det fortfarande är nån som kikar in på min stackars övergivna blogg...  Heheh. Tårtan föreställer för övrigt en minion från Despicable Me (om detta mot förmodan inte skulle va uppenbart) o den lyckliga mottagaren var min supersöta systerson Hjalmar som fyllde två år i torsdags. Hihi.
Tidigare kommentarer till inlägget
Sofie! -

ÄLSKAR att bli nämnd vid namn! :D
Och skönt att du trivs. Kommer gå till dig när du är färdig tandläkare ;D

Svar: haha gör du rätt i!! ;-)
Carruuu

Jan-Åke sallermo -

Klart att vi tittar in på din övergivna blogg... Vet ju att du alltid kommer igen mitt glada kusin barn.
PS. Var hos tandis i går och jag säger bara det.... tvi faan"
Hej då

Svar: haha trevligt o höra :-) inte det om tandläkaren dock... ;-)
Carruuu

Åh så underbar tårta! Härligt att du trivs också.
Du var en av mina pålitligaste följare tidigare men så bytte jag bloggportal, hoppas du känner att du orkar kika in hos mig även där, kram Wilma :-)

Svar: aw tack så mycket! ja det minns jag, kul o höra från dig :-) är tyvärr inte så aktiv här längre som du kanske märkt... hoppas allt är bra med dig!
CarruuuHär kan du skriva din kommentar!
Namn:
Kom ihåg mig?

Blogg:


Mailadress: (bara jag som ser)


Kommentar: